De voordelen van een ronde tafel | Table du Sud

Pas wanneer je toe bent aan een nieuwe tafel, ontdek je hoeveel soorten er zijn. Van kleine tot grote tafels en van verschillen materialen, maar ook de mogelijke vormen. De één is fan van een vierkante tafel en de ander van een ronde tafel. Wij zijn om meerdere redenen dol op ronde tafels en zetten daarom graag de voordelen van een ronde tafel voor je op een rij!

De voordelen van een ronde tafel

Sfeer

Het eerste voordeel van een ronde tafel heeft betrekking op je gevoel. Met behulp van een ronde tafel creëer je eenvoudig een gezellige en warme sfeer. In plaats van lijnrecht naast elkaar of tegenover elkaar zit je in een ronde. Op deze manier kun je ’s avonds gezellig bijkletsen over je dag met je partner of juist een goed gesprek voeren met een grotere groep. Met behulp van een ronde tafel kun je het gesprek namelijk ook beter centraal houden!

Ruimte

Hoewel velen zeggen dat een ronde tafel meer ruimte in beslag neemt dan een rechthoekige tafel, kun je met een ronde tafel wel veel makkelijker meer zitplekken creëren. Bovendien oogt een ronde tafel wat ruimtelijker dan de vaste vorm van een vierkante of rechthoekige tafel.

Veiligheid

Naast de bovenstaande voordelen heeft een ronde tafel nog een voordeel, namelijk veiligheid. En dat klinkt misschien gek, maar dit is waarom! Wanneer je met zijn allen om een ronde tafel zit, zit er niemand aan de kop. Er is dus niemand de baas en dat voorkomt ruzies! Bovendien is een tafel zonder hoeken erg handig voor een gezin met kinderen en voor degenen die soms een beetje klunzig zijn…

Looks

Het laatste voordeel van een ronde tafel is toch wel de look. Een ronde tafel staat mooi als interieur accessoire en is dus ook nog erg handig. Het zal een mooi statement in je interieur vormen. Bovendien heeft de ronde afwerking een speelser effect dan de vaste vorm van een vierkante of rechthoekige tafel.

De voordelen van een ronde tafel

Dit zijn volgens ons de voordelen van een ronde tafel! Ben je overtuigd van deze vorm, maar weet je nog niet welk type je graag wilt bestellen? Bekijk dan eenvoudig al onze ronde tafels op de website van Table Du Sud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *