Het industriële interieur met meubels van Table du Sud

Het industriële interieur is helemaal hot! Pinterest staat vol toffe foto’s van slaapkamers, keukens en woonkamers die industrieel zijn ingericht. En wij snappen wel waarom, want bij Table du Sud houden we ook van de industriële look. Wil je meer weten over de industriële stijl? In dit artikel leggen we je uit wat het precies inhoudt en waarom je bij Table du Sud terecht kunt voor een industrieel interieur!

Het industriële interieur

Wat betekent industrieel?

Een industrieel interieur is eigenlijk heel eenvoudig, het gaat om het gebruik van de juiste details! Er wordt gebruik gemaakt van ruwe materialen die ook in de 19e eeuw al veel werden gebruikt. Denk hierbij aan staal, metaal, baksteen, beton en hout. Constructiedetails en een robuuste, ongepolijste afwerking mogen zichtbaar zijn. Bij een industrieel interieur wordt er een vrij rustige kleurstelling gebruikt, waaronder bijvoorbeeld veel natuurtinten. Ook vintage items mogen gebruikt worden!

Het industriële interieur

Heb je naar aanleiding van de bovenstaande beschrijving al een idee hoe je jouw interieur industrieel kunt maken? Als je je interieur industrieel wilt maken, is het dus van belang om de juiste materialen te gebruiken. Dit zijn voornamelijk de stoerdere materialen en kleuren. Zwart kun je bijvoorbeeld erg mooi combineren met natuurtinten (van bijvoorbeeld hout). Je kunt eenvoudig een industrieel karakter creëren met bijvoorbeeld een stoere salontafel of een industrieel TV meubel.

Industriële meubelen van Table du Sud

En laat je daarvoor nu perfect terecht kunnen bij Table du Sud! In ons assortiment vind je industriële tafels en eetkamerstoelen, salontafels, TV meubels en zelfs industriële tuintafels voor buiten. We maken voor al onze meubels gebruik van verschillende stoere materialen, zoals leer, metaal en massief eikenhout. Onze meubelen zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en vormen. Ze zijn ook goed met elkaar te combineren, waardoor je eenvoudig een industriële inrichting kunt maken.

Lees ook onze blogpost over het kiezen van de juiste tafel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *