NIEUW: Le Mans eetkamerbank & eetkamerstoel

Dankzij onze verhuizing naar de Table du Sud Experience hebben we meer ruimte voor machines én om onze meubels tentoon te stellen. We beloofden al eerder dat er daardoor nieuwe ontwerpen aan zouden komen. En nu is het zover! Vanaf nu vind je in ons assortiment de Le Mans eetkamerbank en de Le Mans eetkamerstoel. Daar vertellen we je graag wat meer over!

Le Mans eetkamerbank en stoel

Le Mans eetkamerbank

Laten we beginnen met de Le Mans eetkamerbank: stoer en industrieel, maar ook comfortabel! Het mooie is dat je hem volledig kunt customizen, zo is hij altijd naar wens. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een RVS of een zwart gecoat stalen frame. Ook heb je invloed op de stof van het bankje. Je kunt kiezen voor Ranch, Cowboy stof of Africa leder. Bij alle stoffen heb je de keuze uit ontzettend veel mooie kleuren. De eetkamerbank heeft een zithoogte van 51 centimeter en is leverbaar in meerdere maten. De bank is verkrijgbaar vanaf €658. Zodra je een keuze hebt gemaakt, wordt deze in een Nederlandse fabriek voor je op maat gemaakt. De levertijd bedraagt 8 tot 10 weken.

Le Mans eetkamerstoel

Indien je geen plaats hebt voor een bank bij de eethoek, kun je ook kiezen voor de Le Mans eetkamerstoel! Deze heeft ook een zithoogte van 51 centimeter. De breedte van deze stoel is 54 centimeter en de diepte is 45 centimeter. Ook bij deze stoel kun je kiezen voor een RVS of een zwart gecoat stalen frame. Bovendien heb je weer de keuze uit drie verschillende stoffen en vele kleuren! De Le Mans eetkamerstoel is verkrijgbaar vanaf €328 en wordt eveneens voor je gemaakt in een Nederlandse fabriek. Ook hierbij bedraagt de levertijd 8 tot 10 weken.

Le Mans combineren in je interieur

Doordat zowel de Le Mans eetkamerbank als de Le Mans eetkamerstoel verkrijgbaar is in meerdere uitvoeringen en kleuren, kun je ze makkelijk combineren met elkaar. Je kunt ze eenvoudig toevoegen aan je huidige interieur. Wil je juist een geheel nieuw interieur voor je eethoek? Dan kun je ze ook heel goed combineren met onze andere industriële meubels! Wil je meer weten? We verwelkomen je graag in één van onze showrooms. Op onze website vind je meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *