Nu ook verkrijgbaar bij Table du Sud: luxe zitbanken

Dat je bij Table du Sud aan het juiste adres bent voor mooie industriële meubels, wist je natuurlijk allang. Maar wist je dat je nu ook bij ons terecht kunt voor luxe zitbanken? Daar willen we je graag meer over vertellen en dat doen we dan ook in deze blogpost. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw bankstel voor in dit nieuwe jaar, lees dan snel even verder!

Luxe zitbanken Table du Sud

Luxe zitbanken bij Table du Sud

Je vindt nu in totaal 5 luxe zitbanken bij Table du Sud. Laten we daar eens in detail naar kijken. De driezitsbank Marie is een retro model dat verkrijgbaar is in een rechte uitvoering, maar ook als hoekbank. Marie wordt naar wens voor je gemaakt, in Africa leer of in Relax stof. Je kunt kiezen uit maar liefst 22 kleuren leer en 21 kleuren stof.

Zitbank Marie Table du SudZitbank Marie – Africa leder

Houd je meer van luxe? Dan is de leren bank Doux een echte aanrader. Deze bank is leverbaar vanaf fauteuil tot een enorme bank met 5 zitplaatsen. De leren uitvoering wordt gekenmerkt door een open naad in het leer en een standaard stiknaad bij de stof uitvoering.

Zitbank Doux Table du Sud
Zitbank Doux – Africa leder

Als je luxe en stoer graag wilt combineren, dan raden we de hoekbank Luzy aan. Deze modulaire bank is verkrijgbaar als fauteuil, maar ook als rechte bank en als hoekbank. Luzy kan ook een enorm lange bank worden door twee driezits elementen aan elkaar te koppelen.

Zitbank Luzy Table du SudZitbank Luzy – Relax stof

Ga je voor detailwerk? Dan is de leren bank Espère voor jou geschikt, deze heeft namelijk een stoffeerdersnaad. Ook dit model is een modulaire bank en kan geleverd worden in anderhalf zits formaat tot een vierzitsbank, maar ook een hoekbank of fauteil is mogelijk. Ook hierbij is de materiaalkeuze aan jou.

Zitbank Espere Table du Sud
Zitbank Espère – Africa leder

Indien je oog niet is gevallen op de bovenstaande modellen, dan val je wellicht wel voor de Navas bank. Ook deze bank heeft een ontzettend stoer karakter, maar je ziet meteen dat het een hele prettige bank is om op te zitten. Net als de andere modellen is ook de Navas editie verkrijgbaar in Africa leer en Relax Stof en je hebt ook hierbij weer de keuze uit verschillende uitvoeringen.

Zitbank Navas Table du SudZitbank Navas – Africa leder

Table du Sud & Het Anker

De banken van Table du Sud komen tot stand in samenwerking met Het Anker, een Nederlandse meubelfabrikant die werd opgericht in 1928. In de loop der jaren is dit bedrijf uitgegroeid tot de marktleider van de Benelux op het gebied van leren bankstellen. Door de hoogwaardige materialen kun je een hoog zitcomfort verwachten. Als je kiest voor leer, dan kun je uitgaan van kwalitatief leer uit Italië dat een uitgebreide keuring is ondergaan. Liever geen lederen bank? Dan kun je vertrouwen op het kwaliteitsstof van Het Anker.

Kom langs in één van onze Table du Sud showrooms

Wanneer je gaat voor een bank van Table du Sud, dan heb je veel invloed op de look van je zitbank. Zoals je van ons gewend bent, zijn er veel verschillende uitvoeringen, kleuren en maten verkrijgbaar. Je hebt niet alleen invloed op het materiaal, maar ook op het aantal zitplaatsen en het onderstel van de bank. Ben je van plan om een nieuwe luxe zitbank uit te zoeken bij Table du Sud? Goede keuze! In de showroom in Heeze zijn de banken te bewonderen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je nieuwe bank. Zien we je snel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *